Felsefe

"Hayatın sırrı güzellik arayışındadır."

İnsanlar sevdikleri şeylerde güzellik bulur. Ve duyarlı bir tüketici markası olarak Schnell, insanların hayatlarını güzellik ve neşeyle kurmalarına yardımcı olmayı kendisine görev edinmiştir.

Marka hızla yeni bir iddiayı benimsedi ve duvar kağıdı sanatında kendi standartlarını belirledi. Konforlu bir evin sırrı, kişisel favorilerin ve şık unsurların birleşiminde yatmaktadır. Sadece yaşam ve tasarımın birleşimi sayesinde çok kişisel bir sığınak ortaya çıkıyor.

Modern ve sıra dışı tasarımlar, uzun bir duvar kağıdı sanatı geleneğinden hızla türetilmiştir. Duvar kağıdının yaratılması ve üretilmesiyle, aile şirketi özellikle güzel bir disiplin seçmiştir ve bu nedenle güzel evleri desteklemek için ürünleriyle kendi dört duvarının mahremiyetine ve ürünleriyle insanları doğal olarak içine alan seçilmiş birkaç kişiden biridir. .

Güzel anların mekana ve zamana ihtiyacı vardır. Duvar kağıtları, her odayı ayrı ayrı sahneleyen ve izleyiciyi büyüleyebilen küçük sanat eserleridir.

Dört uluslararası tasarım stüdyosunda duvar kağıtları, her tesisin bireysel stili için başarılı bir temel oluşturan desen ve renklerle oluşturulur. Amaç, uluslararası pazarlarda farklı tasarımlar ile şık yaşam ortamları yaratmak ve ülke zevkine taviz vermeden hakkını vermektir. Tasarım sınırları aşar ve kültürel köklerini her ülkede arar. Çok çeşitli tasarım hayranlarına ulaşmak ve tek bir stile bağlı kalmak zorunda kalmamak, ürün yelpazesi yönetiminde hızla ortaya çıkan bir zorluktur.

Rasch duvar kağıtları, mükemmel kalite ve zarif tasarım için uluslararası düzeydedir. Ürün yelpazesi, ister vinil, ister dokunmamış veya kağıt duvar kağıdı olsun, 6000'den fazla duvar kağıdı içerir.

Johann Heinrich Lücke ve Hermann Wilhelm Gottfried Rasch, şirketi 1861'de kurdu. 1910 gibi erken bir tarihte, diğer yerlerin yanı sıra Paris, Londra ve Kopenhag'da tasarım ofisleri bulunan ilk uluslararası ağlar vardı. 1920'lerde, ünlü sanatçılar ve tasarımcılarla olan dernek izledi. Bu gelenek bugüne kadar devam etti ve tekrar tekrar tanınmış yaratıcı ortakları duvar kağıdı ürünü konusunda hevesli hale getirmeyi başardık.